Shrod בית פארקר (לתפוס טרי של היום) הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1564 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 89 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח, יין, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. מתכונים דומים: - - בית פרקר -, רולס בית פארקר, ו רולס בית פארקר.
הוראות
1
דגים במרינדה בחלב, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל, שמן זית, ופפריקה במשך 2 שעות (יותר טוב).
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מלח ופלפל
מיץ לימון
שמן זית
פפריקה
דגים
חלב
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
הסר מן המרינדה לטבול כל פילה לתוך פירורי קרקר. לכסות את כל המשטחים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר
מרינדה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4
מניחים פילה במחבת אפייה בחמאה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
טפטוף עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
6
יוצקים יין לבן למחבת, להיות בטוח לא לטפטף ישירות על דגים.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
אופים עד פתיתי, כ 10 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מקום תחת broiler במשך כמה דקות כדי לסיים ולתת צבע.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
9
בקערה גדולה, לשלב 2 1/4 כוסות קמח, סוכר, מלח, ושמרים; להוסיף 1/2 כוס מרגרינה או חמאה (1 מקל). עם מיקסר במהירות נמוכה, בהדרגה לשפוך 2 כוסות מים ברז חם (120 מעלות F עד 130 מעלות F.) לתוך מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
10
להוסיף ביצה; להגדיל את המהירות בינונית; לנצח 2 דקות, קערת גירוד עם מרית גומי. לנצח 3/4 כוס קמח או מספיק כדי להפוך את הבלילה עבה; להמשיך להכות 2 דקות, מדי פעם גירוד קערה. עם כפית, מערבבים מספיק קמח נוסף (כ 2 1/2 כוסות) כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מרית
קערה
11
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 10 דקות, עובד יותר קמח (כ 1/2 כוס) תוך לישה. לעצב את הבצק לכדור ולמקם בקערה גדולה משומנת, מתהפך כך העליון של הבצק משומן. מכסים במגבת; לתת לעלות במקום חם (80 עד 85 מעלות F.) עד הוכפל, על 1 1 1/2 שעות. (הבצק מוכפל כאשר 2 אצבעות לחוצות לבצק להשאיר שקע.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
אגרוף למטה בצק על ידי דוחף את המרכז או בצק באגרוף, ולאחר מכן דוחף את הקצוות של הבצק למרכז. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות לעשות כדור חלק, לכסות עם קערה במשך 15 דקות, ולתת לבצק לנוח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
ב 17 1/4 אינץ ' על ידי 11 1/2 אינץ מחבת קלייה, על אש נמוכה, להמיס הנותרים 1/2 כוס מרגרינה או חמאה; הטיה פאן כדי גריז תחתון.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
15
על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח, בצק רול 1/2 אינץ ' עבה. עם מקורנת 2 3/4 אינץ ' חותך עגול, לחתוך בצק לתוך עיגולים. החזקת עיגול בצק בקצה, לטבול את שני הצדדים לתוך מרגרינה מותכת או מחבת חמאה; לקפל במחצית. מסדרים בצק מקופל בשורות במחבתות, כל אחד כמעט נוגע בשני. מכסים את המחבת במגבת; לתת לבצק לעלות במקום חם עד הוכפל, כ 40 דקות.