קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

Sirloin Stroganoff

Sirloin Stroganoff
Sirloin Stroganoff עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 397 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, אטריות ביצים, סטייק סינטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, סיר סינטה העליון, ו סינטה צלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ שומן מסטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
2
חותכים בשר באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
בקרבקר
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים בצל; מטוגנים 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מוסיפים פטריות; מטוגנים 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
6
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים בשר, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
8
מחממים שמן במחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים בשר בקר; מטגנים 6 דקות או עד סיום הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
10
הוסף תערובת בצל שמורה ומרק. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד שהרוטב סמיך.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
בצלבצל
רוטברוטב
11
הסר מהחום; מערבבים בשמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
12
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
13
מגישים על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.