קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

Smoky-צלעות בשר בקר מנגל מתוק

Smoky-צלעות בשר בקר מנגל מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ברביקיו מתוק מעושן צלעות בשר קצר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1266 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו צ'יפוטלס ברוטב adobo, פלפל קאיין, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: צלעות בקר בגריל עם רוטב ברביקיו מעושן ומתוק, צלעות בקר מטוגנות עם גריסים חזרת גביני ורוטב פורטר חמוץ מתוק, ו צלעות בקר קצרות.

הוראות

1
מניחים את כל המרכיבים למעט הצלעות בקערה בינונית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את הצלעות בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' ולסדר אותם בשכבה אפילו. באופן שווה לשפשף את תערובת התבלינים על כל הצדדים של הצלעות ולכסות את המנה עם רדיד אלומיניום. (בשלב זה, אתה יכול לצלות את הצלעות מיד, אבל עבור הטעם הטוב ביותר ואת המרקם, לקרר אותם עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. (אם שפשפת את הצלעות מראש, להסיר אותם מהמקרר ולהניח בצד בטמפרטורת החדר בעוד התנור מתחמם, לפחות 20 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את שאר החומרים, מקציפים לשלב, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, לטאטא מדי פעם, עד הטעמים התמזגו והרוטב צמצם לכ -2 1/2 כוסות, כ -30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מחממים גז או גריל פחם עד בינוני (כ 177° עד450).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים את הצלעות על הגריל ומברישים אותם עם חלק מהרוטב. מכסים את הגריל ומבשלים עד סימני גריל מופיעים על החלק התחתון של הצלעות, על 5 דקות. סובב את הצלעות, מברשת עם רוטב, לכסות, ולבשל עוד 5 דקות. הפוך ומברשת כל 5 דקות עד שהרוטב התעבה ויצר זיגוג והצלעות מחוממות דרך, כ -20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מעבירים את הרוטב הנותר לקערת הגשה ומגישים עם הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.