קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות51
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

Sopa De Pollo (מרק עוף דרום אמריקאי / מרכזי)

Sopa De Pollo (מרק עוף דרום אמריקאי / מרכזי)
Sopa De Pollo (מרק עוף מרכזי/דרום אמריקאי) עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מרק שמגיש 5. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 304 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גזר, plantain, שורש יוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: Sopa de Letras con Pollo (אלפבית ומרק עוף), Sopa de Albóndigas de Pollo (מרק כדורי בשר עוף), ו מרק עוף עם אטריות (Sopa de Pollo Y Pasta).

מרכיבים

1גזר (קלופים, לחתוך לפרוסות אבחון קטנות)גזר (קלופים, לחתוך לפרוסות אבחון קטנות)1סלרי, קצוץסלרי, קצוץ1chayote (קלופים, לחתוך 4 רבעים ואז כל חתיכה לחתוך לחצי)chayote (קלופים, לחתוך 4 רבעים ואז כל חתיכה לחתוך לחצי)1מטלית-עוף מטוגן (שלם, לחתוך, ללא עור, שטוף ומיובש)מטלית-עוף מטוגן (שלם, לחתוך, ללא עור, שטוף ומיובש)2(חוֹרֶף)מרק עוף קנור (טעם עוף)מרק עוף קנור (טעם עוף)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלה כוסברהעלה כוסברה1(חוֹרֶף)4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'2תירס צהוב שלם על קלח (כל לחתוך 4 חתיכות עגולות גדולות)תירס צהוב שלם על קלח (כל לחתוך 4 חתיכות עגולות גדולות)5ריבס, קצוץ טרי או קפוא¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ1עץכרוב ירוק, קוורטכרוב ירוק, קוורט1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ5ריבס, קצוץ טרי או קפוא8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס1plantain (לא לקלף ,לחתוך 6 פרוסות עגול אפילו)plantain (לא לקלף ,לחתוך 6 פרוסות עגול אפילו)5ריבס, קצוץ טרי או קפוא(צינור גדול)(צינור גדול)1בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2largesתפוחי אדמה לבנים (קלופים, לחתוך 4 רבעים ואז כל חתיכה לחתוך לחצי)תפוחי אדמה לבנים (קלופים, לחתוך 4 רבעים ואז כל חתיכה לחתוך לחצי)1גדולשורש יוקה (קלופים, פרוסים ל -1.5 חתיכות עגולות רחבות, ואז חתיכה חתוכה לשניים)שורש יוקה (קלופים, פרוסים ל -1.5 חתיכות עגולות רחבות, ואז חתיכה חתוכה לשניים)