Sopapillas
Sopapillas יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם מים חמים, שמן בוטנים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: Sopapillas, Sopapillas, ו Sopapillas מיני.
הוראות
לנפות את החומרים יבשים יחד בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את הקיצור והמים, עובדים אותם עם הידיים כדי לעשות בצק רך וגמיש.
מוסיפים עוד מים, 1 כפית בכל פעם, אם הבצק מרגיש יבש מדי. אסוף את הבצק לכדור ועטוף בניילון נצמד.
שים את הבצק במקרר וצינה לפחות 1 שעה כך שזה יהיה מוצק קצת ויהיה קל יותר לגלגל ולחתוך. (הבצק יכול להיות מוכן 1 יום קדימה, בקירור.)
לפרום את כדור הבצק ולשים על משטח מקומח קלות, לחתוך לחצי. עם מערוך מקורנן, מגלגלים כל פיסת בצק לעיגול, בעובי של 1/4 אינץ'. באמצעות סכין קיצוץ או חותך פיצה, לחתוך את הבצק למשולשים כפי שהיית פיצה. אתה צריך בסופו של דבר עם 6 או 8 משולשים לכל עיגול.
חום 2 אינץ ' של שמן ל 375 מעלות F במחבת כבדה או סיר עמוק מעל חום בינוני גבוה.
לטגן כמה sopapillas בכל פעם, לפקוח עין על שמירה על טמפרטורת השמן. כאשר הסופאפילאס מתנפחים ועולים אל פני השטח, הופכים אותם עם כפית מחוררת, רחפן או מקלות אכילה; כ-2 דקות בכל צד. בזהירות להסיר את sopapillas מן השמן לנקז על כמה שכבות של מגבות נייר או שקית נייר חומה. מגניב במקצת.
מגישים חם עם דבש או סוכר קינמון.