Spaetzle
Spaetzle הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו Spaetzle, Herbed Spaetzle, ו Ham And Spaetzle Bake (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מנפים את הקמח והמלח והפלפלפל יחד בקערה גדולה. מקציפים את הביצים והחלב בקערה בינונית. לסירוגין לערבב את תערובת החלב לתוך הקמח עד בצק חלק נוצר.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מעל הבלילה לחץ חום בינוני יסודי יצרנית spaetzle לתוך המים. כאשר spaetzle לצוף לחלק העליון של המים, להסיר אותם עם כפית מחוררת צלחת בטוחה תנור. לאחר השכבה הראשונה של spaetzle, להוסיף שכבה של גבינה שוויצרית. המשך שכבות עד כל spaetzle וגבינה שימשו.
אופים את spaetzle עד הגבינה נמסה, כ -30 דקות.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד חום זהוב.
יוצקים מעל spaetzle מומס לשרת.