Spanakopitas ארוחת ערב
גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, בצק פילו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מתכונים דומים: מיני-Spanakopitas (פשטידות תרד יווניות), ארוחת ערב עוף מצופה פקאן לארוחת ערב, ו הפסטה של הקומקום השחור עם חמאת שום-להכין ארוחת ערב פסטה פשוטה עם רק כמה מרכיבים שיש להם טעם כמו שאתה מכניס הרבה עבודה לארוחת הערב שלך.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית, מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות על אש בינונית-נמוכה.
הוסף את הבצל הירוק, ומבשל עוד 2 דקות עד הבצל הירוק הם נבולים אבל עדיין ירוק. בינתיים, בעדינות לסחוט את רוב המים מתוך התרד ולמקם אותו בקערה גדולה.
כאשר הבצל והבצל הירוק נעשים, להוסיף אותם לתרד.
מערבבים את הביצים, גבינת פרמזן, 3 כפות פירורי לחם, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. בעדינות לקפל את גבינת פטה וצנוברים.
מניחים גיליון 1 של בצק פילו שטוח על משטח עבודה עם הקצה הארוך מולך.
מברשת את הבצק בקלילות עם חמאה ומפזרים אותו עם כפית פירורי לחם. עובד במהירות, להחליק גיליון אחר של בצק פילו על גבי הראשון, לצחצח אותו עם חמאה, ומפזרים קל עם פירורי לחם. (השתמש רק בפירורי לחם מספיק כך השכבות של פילו לא להידבק זה לזה.) ערימת 4 שכבות סה " כ על גבי זה ככה, צחצוח כל אחד עם חמאה וזריפת פירורי לחם.
חותכים את הסדינים של פילו במחצית לאורכו.
מניחים 1/3 מילוי תרד כוס על הקצה הקצר יותר לגלגל את פילו באלכסון כאילו קיפול דגל. ואז לקפל את המשולש של פילו מעל ישר ולאחר מכן באלכסון שוב. המשך קיפול הראשון באלכסון ולאחר מכן ישר עד שתגיע לסוף הסדין. המילוי צריך להיות סגור לחלוטין. המשך הרכבת שכבות פילו וקיפול המילוי עד שכל המילוי משמש.
מניחים על מחבת סדין, צדי התפר למטה.
מברשת עם חמאה מומסת, מפזרים מלח פתיתי, ואופים במשך 30 עד 35 דקות, עד פילו הוא השחמה פריך.