אפונה האביב יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. לך לחנות ותביא קורנית, פלפל טחון גס, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון, כמעט אפונה האביב, ו אפונה האביב עם חזיר ועשבי תיבול.
הוראות
1
לבשל אפונה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח; לנקז ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף מרגרינה ושאר 4 מרכיבים, ערבוב עד המרגרינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
3
מגישים חמים.
4
טיפ: אפונה טעימה ומכרז אלה נפלאים עם רגל טלה צלויה ותפוחי אדמה חדשים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
רגל טלה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים