קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות51
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Stroganoff כרוב ופטריות

Stroganoff כרוב ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב פטריות סטרוגנוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 472 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, פטריות פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: סטרוגנוף פטריות, סטרוגנוף פטריות, ו סטרוגנוף פטריות.

הוראות

1
מניחים את פטריות פורצ ' יני בקערה חסינת חום קטנה. מביאים את המים לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה ושופכים אותו על porcinis.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תנו לפטריות לשבת עד שיתרככו, בערך 12 דקות. באמצעות מזלג, להעביר את porcinis ללוח חיתוך (להיזהר לא להפריע הסחופת החולית על החלק התחתון של הקערה) וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את פטריות קרמיני ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
3
הסר לקערה עם porcinis.להפחית את החום בינוני, להוסיף את השמן שנותר למחבת, וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את הבצל ופפריקה ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהטעם הגולמי מבושל, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
מוסיפים את כרוב ושום, העונה עם מלח ופלפל, ומבשלים, משליך עם מלקחיים, עד כרוב הוא רק נבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מוסיפים את הפטריות השמורות יחד עם כל מיצים בקערה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 3 דקות. מקטינים את החום לנמוך, מוסיפים את הנוזל השריית הפטריות השמורות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, מגרדים את כל הביטים שהצטברו בתחתית המחבת, כ-5 עד 7 דקות. בינתיים, לבשל את האטריות במים רותחים על פי הוראות החבילה.כאשר האטריות מוכנות, להזמין 1/3 כוס של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מסננים את האטריות ומחזירים אותם לסיר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים את הפסטה שמורות בישול נוזלי למחבת עם רוטב כרוב פטריות ומבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד מומסים בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את השמנת החמוצה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מגישים את הרוטב מיד בכפית מעל האטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות קרמיני טריות, גבעולים גזוז פרוס 1/4 אינץ ' עבהפטריות קרמיני טריות, גבעולים גזוז פרוס 1/4 אינץ ' עבה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות (אודות1/2 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות (אודות591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אטריות ביצים מיובשותאטריות ביצים מיובשות312דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צרור עלים שטוחים כרוב (על, גבעולים קשים הוסרו ועלים לחתוך לחתיכות בגודל ביסצרור עלים שטוחים כרוב (על, גבעולים קשים הוסרו ועלים לחתוך לחתיכות בגודל ביס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, טחוןשיני שום, טחון4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל צהוב קוביות (על 1 בצל בינוני)בצל צהוב קוביות (על 1 בצל בינוני)1חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים791 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח (מקל 1/4)חמאה ללא מלח (מקל 1/4)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)