קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות51
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Stroganoff כרוב ופטריות

Stroganoff כרוב ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב פטריות סטרוגנוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 472 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, פטריות פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: סטרוגנוף פטריות, סטרוגנוף פטריות, ו סטרוגנוף פטריות.

הוראות

1
מניחים את פטריות פורצ ' יני בקערה חסינת חום קטנה. מביאים את המים לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה ושופכים אותו על porcinis.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
תנו לפטריות לשבת עד שיתרככו, בערך 12 דקות. באמצעות מזלג, להעביר את porcinis ללוח חיתוך (להיזהר לא להפריע הסחופת החולית על החלק התחתון של הקערה) וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את פטריות קרמיני ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
3
הסר לקערה עם porcinis.להפחית את החום בינוני, להוסיף את השמן שנותר למחבת, וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיף את הבצל ופפריקה ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהטעם הגולמי מבושל, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6
מוסיפים את כרוב ושום, העונה עם מלח ופלפל, ומבשלים, משליך עם מלקחיים, עד כרוב הוא רק נבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מוסיפים את הפטריות השמורות יחד עם כל מיצים בקערה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 3 דקות. מקטינים את החום לנמוך, מוסיפים את הנוזל השריית הפטריות השמורות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, מגרדים את כל הביטים שהצטברו בתחתית המחבת, כ-5 עד 7 דקות. בינתיים, לבשל את האטריות במים רותחים על פי הוראות החבילה.כאשר האטריות מוכנות, להזמין 1/3 כוס של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מסננים את האטריות ומחזירים אותם לסיר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מוסיפים את הפסטה שמורות בישול נוזלי למחבת עם רוטב כרוב פטריות ומבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד מומסים בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
12
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את השמנת החמוצה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מגישים את הרוטב מיד בכפית מעל האטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

מרכיבים

4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות קרמיני טריות, גבעולים גזוז פרוס 1/4 אינץ ' עבהפטריות קרמיני טריות, גבעולים גזוז פרוס 1/4 אינץ ' עבה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות (אודות1/2 גרם פטריות פורצ'יני מיובשות (אודות591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אטריות ביצים מיובשותאטריות ביצים מיובשות312חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צרור עלים שטוחים כרוב (על, גבעולים קשים הוסרו ועלים לחתוך לחתיכות בגודל ביסצרור עלים שטוחים כרוב (על, גבעולים קשים הוסרו ועלים לחתוך לחתיכות בגודל ביס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, טחוןשיני שום, טחון4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל צהוב קוביות (על 1 בצל בינוני)בצל צהוב קוביות (על 1 בצל בינוני)1חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים791 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח (מקל 1/4)חמאה ללא מלח (מקל 1/4)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת