Stroganoff כרוב ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב פטריות סטרוגנוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 472 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, פטריות פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: סטרוגנוף פטריות, סטרוגנוף פטריות, ו סטרוגנוף פטריות.
הוראות
מניחים את פטריות פורצ ' יני בקערה חסינת חום קטנה. מביאים את המים לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה ושופכים אותו על porcinis.
תנו לפטריות לשבת עד שיתרככו, בערך 12 דקות. באמצעות מזלג, להעביר את porcinis ללוח חיתוך (להיזהר לא להפריע הסחופת החולית על החלק התחתון של הקערה) וקוצצים גס.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את פטריות קרמיני ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה, על 5 דקות.
הסר לקערה עם porcinis.להפחית את החום בינוני, להוסיף את השמן שנותר למחבת, וחום עד מנצנץ.
מוסיף את הבצל ופפריקה ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, על 4 דקות.
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהטעם הגולמי מבושל, על 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את כרוב ושום, העונה עם מלח ופלפל, ומבשלים, משליך עם מלקחיים, עד כרוב הוא רק נבול, על 1 דקה.
מוסיפים את הפטריות השמורות יחד עם כל מיצים בקערה ומערבבים לשלב.
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 3 דקות. מקטינים את החום לנמוך, מוסיפים את הנוזל השריית הפטריות השמורות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, מגרדים את כל הביטים שהצטברו בתחתית המחבת, כ-5 עד 7 דקות. בינתיים, לבשל את האטריות במים רותחים על פי הוראות החבילה.כאשר האטריות מוכנות, להזמין 1/3 כוס של נוזל הבישול.
מסננים את האטריות ומחזירים אותם לסיר; להפריש.
מוסיפים את הפסטה שמורות בישול נוזלי למחבת עם רוטב כרוב פטריות ומבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד מומסים בשילוב.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את השמנת החמוצה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים את הרוטב מיד בכפית מעל האטריות.