זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, ג'לטין, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: Summery Lime-Mango Shortcakes, מנגו-סיד Shortcakes, ו מנגו קיצי וטאקו אבוקדו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מערבבים מנגו, אוכמניות ותותים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תותים
אוכמניות
מנגו
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
טפטוף עם מיץ ליים ודבש; לערבב היטב. כיסוי; מילואים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
דבש
4
מפזרים את הג ' לטין על המים בקערת זכוכית או מתכת חסינת חום גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בואו להשרות במשך 5 דקות.
6
מניחים קערה על מחבת של מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
7
להעביר לקערה קטנה; להכניס למקרר עד מגניב, על 10 דקות. מקציפים קרם בקערה הגדולה עם מיקסר חשמלי. כאשר השמנת מתחילה להתעבות, מפזרים סוכר של ממתקים ותמצית קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
תמצית קוקוס
קרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
8
מערבבים בג ' לטין מקורר בבת אחת. שוט עד פסגות רכות טופס. מכסים ומקררים.
חותכים את קיצור עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גס. מקציפים את הביצה ואת החמאה בקערה קטנה, מערבבים קלות לתוך תערובת קמח רק עד לחלח. הפוך על משטח עבודה משוריין; ללוש 3 עד 4 פעמים, או עד הבצק פשוט מגיע יחד.