קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

Tagliatelle Bolognese

Tagliatelle Bolognese
Tagliatelle Bolognese עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1314 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פרמזן רג'יאנו, פטריות פורצ' יני, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), ו Tagliatelle paglian e fieno-Straw and hay tagliatelle (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשחזר את הפטריות במים רותחים במשך 20 דקות עד רך, לנקז קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מחית את הפטריות, פנקטה, בצל, גבעולי סלרי, גזר, שום, יחד בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בסיר עם תחתית כבדה מוסיפים שמן זית, עלי דפנה, עשבי תיבול ומבשלים בעדינות עד הריחני, ואז מוסיפים פירה ירקות וממשיכים לבשל במשך 5 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
להעלות את החום קצת ולהוסיף את חזיר הקרקע בשר בקר; חום עד הבשר הוא כבר לא ורוד, לשבור את הגושים עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיפים את החלב ומבשלים עד שהנוזל מתאדה, כ -10 דקות. בזהירות לשפוך את העגבניות, יין מתבלים עם מלח ופלפל. מביאים את הרוטב לרתיחה, ואז להנמיך את החום לכסות. לאט להתבשל במשך 1 1/2 עד 2 שעות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה מאוד. טעם שוב למלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
כאשר אתה מוכן לשרת, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, להוסיף את הפסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד רך עדיין המשרד (כמו שאומרים באיטלקית "אל דנטה").
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסננים את הפסטה היטב לזרוק עם רוטב בולונז.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מגישים עם כף טובה של גבינת ריקוטה טרי ומקשטים עם כמה בזיליקום מגורר, פרמזן מגורר טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול2גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק2גבעולי סלרי, קצוצים דקגבעולי סלרי, קצוצים דק57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות פורצ'יני מיובשות, מנוגבות מחצץפטריות פורצ'יני מיובשות, מנוגבות מחצץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש1קומץעלי בזיליקום טרייםעלי בזיליקום טריים6שרימפס וורידיםגבינת ריקוטה טרייהגבינת ריקוטה טרייה5שיני שום, טחוןשיני שום, טחון680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזיר טחוןחזיר טחון6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוףשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק6שרימפס וורידיםפרמזן מגורר טרי-רג'יאנו, להגשהפרמזן מגורר טרי-רג'יאנו, להגשה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פסטה יבשה של טאגיאטלפסטה יבשה של טאגיאטל2sprigsבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פנצ'טה או בייקון, קצוץ דקפנצ'טה או בייקון, קצוץ דק