Tagliatelle Bolognese עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1314 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פרמזן רג'יאנו, פטריות פורצ' יני, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), ו Tagliatelle paglian e fieno-Straw and hay tagliatelle (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשחזר את הפטריות במים רותחים במשך 20 דקות עד רך, לנקז קוצצים גס.
מוסיפים את החלב ומבשלים עד שהנוזל מתאדה, כ -10 דקות. בזהירות לשפוך את העגבניות, יין מתבלים עם מלח ופלפל. מביאים את הרוטב לרתיחה, ואז להנמיך את החום לכסות. לאט להתבשל במשך 1 1/2 עד 2 שעות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה מאוד. טעם שוב למלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
כאשר אתה מוכן לשרת, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, להוסיף את הפסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד רך עדיין המשרד (כמו שאומרים באיטלקית "אל דנטה").