Taramasalata עם לחם ותפוח אדמה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לך זיתים, כוסברה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו Taramasalata עם לחם, Taramasalata עם תפוחי אדמה, ו תפוח אדמה זהב יוקון ולביבות ארטישוק ירושלמיות עם תפוח-מיונז חזרת ותרמסלטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את פרוסות הלחם בקערה ומוסיפים מים לכיסוי. להפריש להשרות במשך כמה דקות. כאשר הלחם רווי, לסחוט את המים.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר קטן, מכסים במים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים עד מבושל דרך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד להתייבש במשך כמה דקות, עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
4
באמצעות מעבד מזון, מיקסר, או מרגמה ועלי, למזג יחד את הלחם, תפוחי אדמה, roe, שאלוט, ומיץ לימון תוך לטפטף בהדרגה בשמן עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שאלות
תפוח אדמה
לחם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
מעבד מזון
בלנדר
5
מעבירים את התערובת לצלחת הגשה ומעצבים אותה לתוך כיכר או תלולית.
6
מפזרים את הכוסברה מעל, ומסדרים את הזיתים סביב הקצוות.