Tater Brat Bake
Tater Brat Bake דורש בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 23 גרם חלבון ו-54 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 6 ומחירו 3.02 $ למנה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מרק גבינת צ'דר מרוכזת, ברטוורסט מקורית, כרוב כבוש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עטיפת פרחח חסה עם קציצות פרחח ג'ונסונוויל, אפייה של פרחח אנד טוט ואפיית עוף טייטר.
הוראות
בסיר גדול משלבים בראטוורסט ובירה. להביא לרתיחה. הפחיתו את החום. מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות
מסננים וחותכים ל-1/4 אינץ'. פרוסות. במחבת גדולה, פרחחים חומים בחמאה על אש בינונית-גבוהה; לנקז על נייר סופג.
כף כרוב כבוש לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. למעלה עם פרחחים.
שלב מרק וחלב; לטפטף על פרחחים. למעלה עם Tater Tots.
אופים ב-450 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שתפוחי האדמה משחימים קלות.
מפזרים גבינה; אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.