מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: Tex-Mex המבורגרים, סלט עוף קצוץ Tex-Mex, ו סלט פסטה Tex-Mex שמנת.
הוראות
1
מחממים תנור ל-375F וממפים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה. חותכים את גזע הסקווש ומניחים את הצד החתוך על קרש חיתוך. בעזרת סכין שף, חותכים בזהירות את הדלעת לאורך כדי ליצור שני חצאים ארוכים. לגרוף את הזרעים והמעיים עם כדור גלידה.
מניחים חצאי סקווש לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה לצלות במשך 30-50 דקות, תלוי כמה גדול הסקווש שלך. כאשר הסקווש הוא רך ואתה יכול בקלות לגרד את הגדילים עם מזלג, זה מוכן. אני אוהב לבדוק את הדלעת לאחר 25-30 דקות כדי לוודא שאני לא מעל בישול זה. הקפד לא לבשל במשך זמן רב מדי או שזה יהפוך רגשני.בזמן שהסקווש נצלה, הכינו את הממרח אבוקדו השעועית השחורה. מועכים את בשר האבוקדו בקערה גדולה. מקפלים את הבצל, העגבניות, סחוט ושטוף שעועית שחורה, וכוסברה. מתבלים לפי הטעם במיץ ליים, מלח, פלפל ופתיתי פלפל אדומים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
(טרידר ג'ו'ס)
1 תות, קלוף
נקניקיות, בגריל
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 קילו חזה הודו
8 (U-12) שרימפס
סכין קילוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הסר סקווש מהתנור, להתהפך, לגרד את הבשר עם מזלג בתנועות אנכיות. תעשי את זה עד שתגרדי את כל הגדילים מהעור. עכשיו מפזרים על כמה אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו, מלח ופלפל (ככל או מעט ככל שתרצה). למעלה סקווש עם ממרח אבוקדו לשרת חם. אתה יכול גם צלחת סקווש ספגטי, אם תרצה.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.