Tex-Mex תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tex-Mex תפוחי אדמה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 435 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, רוטב ווסטרשייר צמחוני, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 85% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: Tex-Mex המבורגרים, סלט פסטה Tex-Mex שמנת, ו סלט עוף קצוץ Tex-Mex.
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה זין בכמה מקומות עם קיסם או סכין חדה.
מניחים על מגבת נייר במיקרוגל ומבשלים בעוצמה גבוהה במשך 8 דקות להסתובב ולסובב תפוחי אדמה ומבשלים עוד 8 עד 10 דקות או עד מכרז. לחלופין אתה יכול לאפות תפוחי אדמה בתנור 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך כשעה או עד למכרז
מעל בינוני גבוה, שמן חום במחבת בינונית.
בצל מטגן ו peppersuntil פעמון התרכך. מערבבים שעועית, רוטב ווסטרשייר, ופלפלים חלפיניו. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 5 עד 6 דקות.
תפוחי אדמה לפצל העליון עם תערובת שעועית.