קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

The Food Matters Cookbook': עוגות הסרטן החדשות של מארק ביטמן

The Food Matters Cookbook': עוגות הסרטן החדשות של מארק ביטמן
The Food Matters Cookbook': Mark Bittman ' s New Crab Cakes is a חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיונז, שורש סלרי, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: The Food Matters Cookbook': חריף אורז מטוגן עם נבטי שעועית, עוף ובוטנים, פרויקט ענייני המזון: עוגות גרליקי אדאמה, ו תירס מרק ביטמן.

הוראות

1
מערבבים יחד את בשר הסרטן, שורש סלרי, ביצה, וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
CeleriacCeleriac
בשר סרטניםבשר סרטנים
(קיבלר)(קיבלר)
2
הוסף מספיק פירורי לחם כדי לאגד את התערובת רק מספיק כדי ליצור עוגות כי לא לפצח בקלות רבה מדי; להתחיל עם 2 כפות ולהשתמש יותר אם אתה צריך את זה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
3
אם יש לך זמן, לקרר את התערובת לפחות 30 דקות או עד כמה שעות; זה יהיה קל יותר לעצב. בינתיים, לשלב את המיונז, חרדל, מלפפון, פלפל, בצל ירוק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מפזרים מלח ופלפל ומערבבים עד מעורבב היטב; מקררים את הרוטב עד שאתה מוכן לאכול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מתבלים את הקמח במלח ופלפל, ומערבבים באבקת הקארי אם אתם משתמשים בו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מחממים מחבת גדולה (עדיף ברזל יצוק) על אש בינונית גבוהה במשך 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיף את השמן וחום עד שהוא מנצנץ. לעצב את תערובת בשר הסרטן לעוגות 1 אינץ ' עבה, לדלות כל אחד בקמח, ולבשל, התאמת החום לפי הצורך ולהפוך פעם אחת (בעדינות רבה), עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד. (עבודה בקבוצות אם אתה עושה עוגות קטנות; אתה לא רוצה לצופף את המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים עם טריזי לימון ואת התענג חרדל.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו