Ting-Town Barbeque Beeff Sandwich
Ting-Town ברביקיו כריך בשר דורש מסביב 7 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 390 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ סיידר, חרדל, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . , שהוא מוצק. נסו כריכי בשר ברביקיו טינג טאון, רוסטביף על הברביקיו., ו תבשיל בשר ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את הסלרי, בצל, שום, קטשופ, רוטב ברביקיו, חרדל, בירה, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל בקערה; מערבבים עד מעורבב היטב.
מניחים את צלי צ ' אק בתנור איטי.
יוצקים את הרוטב באופן שווה על הבשר. מכסים ומבשלים את הצלי על גבוה במשך 3 שעות. להפחית את החום נמוך, ולהמשיך לבשל עד רך מאוד, על 4 שעות יותר.
בערך 1/2 שעה לפני ההגשה, להסיר את צלי צ ' אק מן הבישול האיטי לגרוס את הבשר עם מזלג גדול. להחזיר את הבשר לבישול איטי, וטבח חשף כך הרוטב מתעבה, על נמוך במשך 20 דקות.
כדי לשרת, לטבול את הצדדים השטוחים של לחמניות המבורגר לתוך הרוטב העליון עם בשר.