קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות5
מגזין

Torta de Dulce de Coco (עוגת פודינג קוקוס קולומביאנית)

Torta de Dulce de Coco (עוגת פודינג קוקוס קולומביאנית)
מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 15 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. אם יש לכם קינמון טחון, תמצית קוקוס, חלב וקינוח קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טורטה דה פסטורס (עוגת פודינג אורז וגבינה קולומביאנית), פסטל דה קוקו (עוגת קוקוס בסגנון קולומביאני), ו Arroz Con Coco (אורז קוקוס קולומביאני).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. חמאה קלה 8 x 8 מחבת אפייה מרובעת או 8 מחבת אפייה עגולה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את כל המרכיבים הנותרים בקערת ערבוב גדולה ומערבבים היטב עד בשילוב טוב.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה ואופים במשך כ 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר את המחבת מתלה תיל ולתת מגניב במשך כ 15 דקות, ואז לשחרר את הצדדים מחבת להחליק את העוגה על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים חם או קר.