קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות12
מגזין

Unagi Kamameshi (אורז סיר ברזל עם צלופח)

Unagi Kamameshi (אורז סיר ברזל עם צלופח)
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. לך לחנות ותביא את מיטסובה, דאשי, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אחד עוף ראנץ סיר ואורז, אנדויל נקניק אורז פוט, ו ברזל יצוק עוף סנטה פה עם אורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את האורז על ידי מילוי הקערה המכילה את האורז עם מים קרים ואז ניקוז וחזור עד המים הוא כמעט ברור.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים את המים באמצעות colander.In סיר ברזל כבד עם מכסה, להביא את dashi, סוכר, מירין ורוטב סויה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבמבוק והאורז ומניחים לו לחזור לרתיחה. לכסות ולהפוך את החום עד נמוך, בישול עד שאתה לא רואה יותר קיטור בורח, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
מוסיפים את מיטסובה ואת unagi על גבי האורז, לכבות את החום, לכסות ולאפשר לו קיטור במשך 10 דקות.לשבור את unagi ולקפל אותו לתוך האורז ואז לשרת מיד עם כמה חמוצים יפנית.
מרכיבים שתצטרך
מצובהמצובה
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אפונה גויה®אפונה גויה®