Unagi Kamameshi (אורז סיר ברזל עם צלופח)
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. לך לחנות ותביא את מיטסובה, דאשי, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אחד עוף ראנץ סיר ואורז, אנדויל נקניק אורז פוט, ו ברזל יצוק עוף סנטה פה עם אורז (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את האורז על ידי מילוי הקערה המכילה את האורז עם מים קרים ואז ניקוז וחזור עד המים הוא כמעט ברור.
מסננים את המים באמצעות colander.In סיר ברזל כבד עם מכסה, להביא את dashi, סוכר, מירין ורוטב סויה לרתיחה.
מוסיפים את הבמבוק והאורז ומניחים לו לחזור לרתיחה. לכסות ולהפוך את החום עד נמוך, בישול עד שאתה לא רואה יותר קיטור בורח, על 15 דקות.
מוסיפים את מיטסובה ואת unagi על גבי האורז, לכבות את החום, לכסות ולאפשר לו קיטור במשך 10 דקות.לשבור את unagi ולקפל אותו לתוך האורז ואז לשרת מיד עם כמה חמוצים יפנית.