קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות12
מגזין

Unagi Kamameshi (אורז סיר ברזל עם צלופח)

Unagi Kamameshi (אורז סיר ברזל עם צלופח)
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. לך לחנות ותביא את מיטסובה, דאשי, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אחד עוף ראנץ סיר ואורז, אנדויל נקניק אורז פוט, ו ברזל יצוק עוף סנטה פה עם אורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את האורז על ידי מילוי הקערה המכילה את האורז עם מים קרים ואז ניקוז וחזור עד המים הוא כמעט ברור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים את המים באמצעות colander.In סיר ברזל כבד עם מכסה, להביא את dashi, סוכר, מירין ורוטב סויה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את הבמבוק והאורז ומניחים לו לחזור לרתיחה. לכסות ולהפוך את החום עד נמוך, בישול עד שאתה לא רואה יותר קיטור בורח, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מוסיפים את מיטסובה ואת unagi על גבי האורז, לכבות את החום, לכסות ולאפשר לו קיטור במשך 10 דקות.לשבור את unagi ולקפל אותו לתוך האורז ואז לשרת מיד עם כמה חמוצים יפנית.
מרכיבים שתצטרך
מצובהמצובה
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל