Zabaglione עם פירות עונתיים
Zabaglione עם פירות עונתיים נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם ציפוי מוקצף, חלמונים, תאניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: Zabaglione עם פירות הקיץ, פירות בגריל עם Zabaglione לימון, ו סלט חג המולד של ירקות חורף ופירות עונתיים.
הוראות
מוסיפים מים לסיר גדול לעומק של 1 אינץ'; מביאים מים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום עד שהמים בקושי מבעבעים ומייצרים קיטור.
שלב Marsala, סוכר, חלמונים ביצה בקערת מתכת גדולה (קערה צריכה להיות גדולה מספיק כדי לשבת על גבי סיר אבל לא בסיר); לנצח עם מערבל במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מניחים קערה על סיר של מים רותחים; לנצח תערובת ביצה 4 דקות או עד עבה חיוור תרמומטר רושמים 160 (תערובת תחזיק את צורתו במשך כמה רגעים כאשר מקצף מוסרים מן הקערה).
כף 2/3 כוס zabaglione לתוך 4 קערות מרק שטוחות שטופות; העליון עם 7 רבעי תאנה, 1/2 גרגרי כוס, ו 1/4 כוס מוקצף ציפוי.
הערה: תחליף 2 כוסות אפרסקים קלופים פרוסים או נקטרינות עבור התאנים, אם תרצה.
Zabaglione (zah-bahl-YOH-nay) הוא קינוח ונציאני קלאסי עשוי חלמונים, סוכר, יין מרסלה מתוק כי בדרך כלל מוגש חם על פירות טריים או עוגות רגיל.