Zampone עם תפוחי אדמה ויניגרט חרדל בלסמי
Zampone עם תפוחי אדמה ויניגרט חרדל בלסמי נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 701 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חרדל דיז'ון, תפוחי אדמה חלודה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חרדל-ויניגרט בלסמי, סלט סלמון שמיר חרדל עם ויניגרט בלסמי, ו סלט המפלגה עם דבש בלסמי-חרדל ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולייבש את Zampone. תדקור את הזאמפונה בערך 20 פעם עם מחט.
מניחים בסיר גדול מספיק כדי להטביע את הנקניק במים. ממלאים את הסיר במים חמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום מעט, כך שהמים נשארים כמעט רותחים. מכסים וממשיכים לבשל במשך 1-1 / 2 שעות.
לחשוף ולבדוק את הטמפרטורה הפנימית של הנקניק עם מדחום בשר. מבשלים עד שהטמפרטורה עולה 150 מעלות. כבה את החימום ותן לעמוד.
במחבת ללא מלאי של 12 עד 14 אינץ', ממיסים את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים לאט עד להשחמה קלה מכל הצדדים.
מוסיפים את החלב ומבשלים חשופים, עד מתרכך, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. אפשר לעמוד במקום חם.
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים יחד את החרדל והחומץ. מוסיפים לאט את שמן הזית הבתולי הנוסף בזרם דק, ויוצרים תחליב. מערבבים כל הזמן עד שכל השמן מתווסף.
תוסיף את העירית החתוכה ותבדוק תיבול.
הסר את הזאמפונה מהמים. בזהירות לחתוך חצי נקניק לתוך 1/2 אינץ סיבובים. על מגש גדול, להפיץ את תפוחי האדמה סביב הבסיס.
מניחים את חתיכות Zampone וחתיכות על תפוחי האדמה.
יוצקים את ויניגרט לתוך קנקן, המאפשר לכל אדם להתלבש חלק שלו או שלה.