קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Zampone עם תפוחי אדמה ויניגרט חרדל בלסמי

Zampone עם תפוחי אדמה ויניגרט חרדל בלסמי
Zampone עם תפוחי אדמה ויניגרט חרדל בלסמי נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 701 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חרדל דיז'ון, תפוחי אדמה חלודה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חרדל-ויניגרט בלסמי, סלט סלמון שמיר חרדל עם ויניגרט בלסמי, ו סלט המפלגה עם דבש בלסמי-חרדל ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולייבש את Zampone. תדקור את הזאמפונה בערך 20 פעם עם מחט.
2
מניחים בסיר גדול מספיק כדי להטביע את הנקניק במים. ממלאים את הסיר במים חמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום מעט, כך שהמים נשארים כמעט רותחים. מכסים וממשיכים לבשל במשך 1-1 / 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לחשוף ולבדוק את הטמפרטורה הפנימית של הנקניק עם מדחום בשר. מבשלים עד שהטמפרטורה עולה 150 מעלות. כבה את החימום ותן לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
במחבת ללא מלאי של 12 עד 14 אינץ', ממיסים את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים לאט עד להשחמה קלה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מוסיפים את החלב ומבשלים חשופים, עד מתרכך, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. אפשר לעמוד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים יחד את החרדל והחומץ. מוסיפים לאט את שמן הזית הבתולי הנוסף בזרם דק, ויוצרים תחליב. מערבבים כל הזמן עד שכל השמן מתווסף.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
אמולסיותאמולסיות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
8
תוסיף את העירית החתוכה ותבדוק תיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
9
הסר את הזאמפונה מהמים. בזהירות לחתוך חצי נקניק לתוך 1/2 אינץ סיבובים. על מגש גדול, להפיץ את תפוחי האדמה סביב הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
מניחים את חתיכות Zampone וחתיכות על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
11
יוצקים את ויניגרט לתוך קנקן, המאפשר לכל אדם להתלבש חלק שלו או שלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
12
מגישים באופן מיידי.