קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Æbleskiver הדנית

Æbleskiver הדנית
מתכונים דומים: כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו, צמה דנית, ו נשיפה דנית.

הוראות

1
מקציפים חלבונים בקערה ערבוב עד נוקשה מאוד. בקערה גדולה נוספת, מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, חלמונים ביצה, 4 כפות חמאה מומסת, חלב חמאה, סוכר ומלח, ומכים עד חלקה מאוד. בזהירות לקפל בחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מחממים את מחבת ה-ableskiver ומכניסים ידית קטנה של חמאה לכל כוס מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
יוצקים הבלילה לתוך כל כוס. כאשר כל כדור הופך מוצק בקצוות, להפוך במהירות עם מחט סריגה או מזלג. ממשיכים לסובב את האלבלסקי בעודם מבשלים. (אופציונלי: להוסיף כמה חתיכות של תפוח באמצע כל ableskive לפני הפיכת אותם אם אתה רוצה ללכת באמת בית ספר ישן).
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
4
מגישים עם ריבה ומפזרים קצת סוכר הדובדבן על גבי כל ableskive.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ריבהריבה