אבוקדו בגריל, עגבניות, סלט בצל אדום
אבוקדו בגריל, עגבניות, סלט בצל אדום נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 838 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב פסטו, עגבניות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עגבניות, בצל, סלט אבוקדו, סלט אבוקדו, עגבניות ובצל, ו סלט אבוקדו, עגבניות, קייל ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל מעל חום בינוני.
מכסים מגש גדול במגורי עגבניות, ומניחים בצד.
מניחים חצאי אבוקדו בקערה טפטוף עם שמן זית.
מניחים כל חצי על גריל פתוח חם במשך כ 30 עד 45 שניות.
הסר והנח על גבי העגבניות המסודרות על המגש.
בקערה אחרת, מכסים את פרוסות הבצל האדום עם מיץ מחצי לימון ושמן זית.
מניחים בצל החורים בור אבוקדו ריק. מכסים עם תערובת שמן לימון / זית. לאחר מכן, למעלה עם פסטו, הפצת בנדיבות על כל הצדדים.
מפזרים צנוברים וגבינה על גבי, לפי הטעם.