אבוקדו בגריל, עגבניות, סלט בצל אדום נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 838 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב פסטו, עגבניות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עגבניות, בצל, סלט אבוקדו, סלט אבוקדו, עגבניות ובצל, ו סלט אבוקדו, עגבניות, קייל ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מכסים מגש גדול במגורי עגבניות, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
3
מניחים חצאי אבוקדו בקערה טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אבוקדו
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים כל חצי על גריל פתוח חם במשך כ 30 עד 45 שניות.
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
הסר והנח על גבי העגבניות המסודרות על המגש.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
6
טפטוף עם שמן זית שוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
7
בקערה אחרת, מכסים את פרוסות הבצל האדום עם מיץ מחצי לימון ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצל אדום
מיץ
לימון
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מניחים בצל החורים בור אבוקדו ריק. מכסים עם תערובת שמן לימון / זית. לאחר מכן, למעלה עם פסטו, הפצת בנדיבות על כל הצדדים.