אבוקדו ביצים בנדיקט
ביצי אבוקדו בנדיקט יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 589 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם חלב, חמאה, חרדל טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו אבוקדו ביצים בנדיקט, בייקון אבוקדו ביצים בנדיקט, ו ביצים בנדיקט עם אבוקדו ופלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מערבבים פנימה את הגבינות והתבלינים. מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה; להתחמם.
מקום 2-3 ב. של מים במחבת גדולה עם דפנות גבוהות; מוסיפים חומץ. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות. שוברים ביצים קרות, אחת אחת, לכוס פודינג או צלוחית; מחזיק את הכוס קרוב לפני המים, מחליק כל ביצה למים. מבשלים, ללא כיסוי, עד שהלבנים מתייצבים לחלוטין והחלמונים מתחילים להתעבות (אך אינם קשים), כ -4 דקות.
מניחים בייקון ואבוקדו קנדי על כל חצי מאפין. בעזרת כף מחוררת מרימים כל ביצה מהמים ומניחים מעל אבוקדו. למעלה עם רוטב גבינה.