אבוקדו חריף בירה מוכה
אבוקדו חריף-מוכה בירה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו אבוקדו, קמח, רוטב sriracha, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכונים דומים: בקלה מוכה בירה, טאקו אבוקדו ובייקון, טאקו אבוקדו מוכה בירה פריך, ו טאקו דגים מוכה בירה עם עגבניות וסלסה אבוקדו.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח שולחן, בירה ורוטב Sriracha עם whisk עד חלקה.
בתנור הולנדי 5 ליטר או סיר כבד, לחמם 2 עד 3 אינץ ' שמן ל 177°. לזרוק רבעי אבוקדו עם מיץ ליים. עבודה בקבוצות קטנות, לטבול מגורי אבוקדו בבלילה. מטגנים בשמן חם על 2 דקות או עד חום זהוב.
מסננים על מגבות נייר; מפזרים מלח ים.
מגישים חם אבוקדו מטוגן, מעוטר עגבניות.