אבטיח וסלט ארוגולה
אבטיח וסלט ארוגולה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לך אבטיח, פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו אבטיח ארוגולה סלט, ארוגולה וסלט אבטיח, ו אבטיח-סלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את ארוגולה ואבטיח בקערה גדולה. בקערה קטנה, מקציפים יחד את שמן הזית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
יוצקים מספיק רוטב על ארוגולה כדי להרטיב. לזרוק היטב ולמקם על 6 צלחות סלט.
עם סכין חדה מאוד או מקלף ירקות, לגלח את הפרמזן לרסיסים גדולים ומפזרים אותם על ארוגולה ואבטיח.