קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

אבנים אכילות

אבנים אכילות
אבנים אכילות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-109 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קאולין, לקטוז, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אבנים אכילות, אבני בלארני, ו סלט אבנים ומקלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
קונפי השום
מרכיבים שתצטרך
קונפי שוםקונפי שום
2
יוצקים את השמן לתוך סיר קטן, עמוק ומניחים על הכיריים (תנור) למעלה או מעל חום נמוך מאוד ויציב, ולוודא שהוא לא מגיע לטמפרטורה גבוהה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
חימום השמן יכול להיעשות גם מעבר לקצה העליון של התנור, כך שהוא נעשה בעדינות ככל האפשר. כאשר השמן חם, מניחים את שיני השום המופרדות, לא משולבות בשמן ולוקחים אותם בעדינות במשך כ 2 שעות. הם צריכים להיות מכרז, קל לקלף ספוג בשמן ביסודיות. כאשר מוכן, לנקז את השמן, לקלף את שיני השום, למחוץ אותם, ואז להעביר אותם דרך chinois ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
הציפוי
5
מניחים את קאולין, לקטוז, צבע שחור ומלח בקערה ומערבבים יחד, מוסיפים בהדרגה את המים. התערובת אולי נראית יבשה מדי בהתחלה, אבל אם נשאר במשך שעה בערך יהיה נוזלי ולפתח מרקם כמו יוגורט מתאים ציפוי תפוחי אדמה מבושלים, עבה אבל לא נוזל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לקטוזלקטוז
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
תפוחי האדמה
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
7
בעדינות לנקות את תפוחי האדמה עם מברשת רכה. לא לקלף. מביאים את המים המלוחים לרתיחה בסיר גדול, ואז מוסיפים את תפוחי האדמה. מרתיחים במשך 15-20 דקות, בהתאם לגודל של תפוחי האדמה, מבלי לבשל אותם יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מסננים אותם ומניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
תפוחי האדמה מצופים בחימר
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
10
לנקב את הצד השטוח ביותר של כל תפוח אדמה עם קצה שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
הסר את השיפוד והכנס את הקצה הקהה שלו באותו החור עד שהוא מגיע בערך למרכז של תפוח האדמה. מערבבים את תערובת קאולין עד בשילוב יסודי של עקביות נכונה. טובלים את תפוחי האדמה לתוך התערובת, מכסים אותם לחלוטין. הכנס את הקצוות של שיפודים לתוך החורים של גיליון אפייה מחורר, כך שהם מוחזקים במצב אנכי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
מניחים את הסדין בתנור או בתנור בטמפרטורה נמוכה-50°C (120°F) - במשך כ 30 דקות או עד הציפוי התייבש למרקם פריך. זה יהיה בניגוד עם החלקות של תפוחי אדמה בפנים, אשר יהיה רך וקרם הודות להגנה של זה "קליפה".
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
Alioli
14
שים את קונפי השום בכוס גבוהה, מוסיפים את חלמון הביצה ומשלבים עם בלנדר ידני עד שהתערובת יוצרת תחליב. בינתיים, לאט לטפטף את השמן, להיות זהיר כי תחליב לא לאבד יציבות. לאחר מוכן, מוסיפים מלח לפי הטעם ומניחים בצד בקערה מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
אמולסיותאמולסיות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מצגת וגימור
16
מחממים מספר אבני נהר מלוטשות את גודל תפוחי האדמה המצופים בחימר האפור בתנור ב-70 ° C (160°F) במשך 5-7 דקות. האבנים יוסיפו את המגע הסופי למצגת וישאירו את תפוחי האדמה חמים לזמן ארוך יותר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
מגישים את תפוחי האדמה בין האבנים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
18
מגישים חלק גדוש של alioli במנות קטנות, בודדות. תפוחי האדמה יש לאכול עם האצבעות ואת הנשיכה הראשונה יש לקחת ללא הרוטב. זה יהיה להדגיש את ההבדל במרקם בין הציפוי ואת התוכן שלה. לאחר מכן, תפוחי האדמה צריך להיות טבול לתוך alioli.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
19
ממוגריץ: מדעי הטבע של הבישול מאת אנדוני לואיס אדוריז,© 2012 Phaidon Press Limited