אגוז מקדמיה מצופה אמנון
אגוז מקדמיה מצופה אמנון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 721 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, אמנון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: מקדמיה מצופה בטילפיה, מקדמיה תוצרת בית מצופה אמנון, ו {ללא גלוטן} מקדמיה & אמנון מצופה קוקוס.
הוראות
מחממים את התנור שלך. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מערבבים אגוזי מקדמיה, רוטב סויה, שום, רוטב חריף, סוכר חום, שמן זית ופלפל שחור במעבד מזון; תערובת עד לתערובת היא עקביות של הדבק.
כפית שכבה עבה של תערובת מקדמיה על גבי כל פילה אמנון.
מניחים את תערובת macadamia דגים-בצד על תבנית אפייה מוכן. תחת broiler, לבשל דגים עד קרום macadamia הוא חום זהוב פתיתי אמנון בקלות, על 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.