אגוזי לוז מרינג עם קומקווט Conserva
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגוזי לוז עם קומקווט Conservan. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 462 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון, קומקווט conserva, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, ממרח אגוזי לוז, ו מרינג בטעם שוקולד-אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חלבונים עם מיקסר על מהירות גבוהה עד מקציף. הכה בסוכר, הוספת 1 כף. כל 20 עד 30 שניות, עד מרנג מחזיק פסגות המשרד כאשר מקצפים מורמים. לנצח ב 3/4 כפית. תמצית וניל והקינמון. מקפלים פנימה את כל האגוזים. סקופ מרנג לתוך 6 תלוליות על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
אופים מרנג 30 דקות. להפחית את התנור ל 200 ואופים עד meringues הם המשרד והפריך, 1 1/4 שעות יותר. כבה תנור; תן מרנג לשבת לפחות 1 שעה או לילה.
Beat שמנת עם הנותרים 1/2 כפית. תמצית וניל בקערה עד עבה. מקפלים פנימה קרם frache וכפית לתוך 6 קערות רדודות. שים מרנג על כל אחד וקונסרבטוריון כפית למעלה.
עבור מרנג, עד 5 ימים, מאוחסן אטום בטמפרטורת החדר.