קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות48
ציון בריאות7
מגזין

אגוזי לוז קפואים

אגוזי לוז קפואים
אגוזי לוז קפואים דורשים כ 1 שעה מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 48. צופה בדמות שלך? למתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני ופודמפ 80 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, ציפורן טחונה, מים ומלח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת אגוזי לוז ואגוזי מלך, אספרגוס עם קנטרלים ואגוזי לוז, ו בראוניז נוטלה עם אגוזי לוז.

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הסוכר, המים, המלח והתבלינים; מקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
בואו לעמוד במשך 5 דקות או עד שהסוכר נמס. מקפלים בעדינות אגוזי לוז עד לציפוי טוב.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
מורחים לשניים משומנים 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. אפייה מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים בחום של 275 כ 50-60 דקות או עד שהם פריכים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר לנייר שעווה כדי להתקרר. אחסן במיכלים אטומים.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים של ירוק אופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה היא כנה, קשורה עדינות ועגלגלות. הרושם הראשוני נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריהם תווים שמנת. סוף סוף מתמיד על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.