אגוזי פקאן מצופים בסוכר
אם אתה רוצה להוסיף מתכונים ידידותיים ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap לקופסת המתכונים שלך, אגוזי פקאן מצופים בסוכר עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -2 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 132 קלוריות . תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש חלבון ביצה, קינמון טחון, חצאי פקאן וסוכר. 42 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון של 67% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף מצופה קרקר בקארי , צפרדעי עוגיות סוכר חום וסוכר תבלינים , וקלפוטי משמש עם לבנדר ופקאן .
הוראות
בקערה קטנה מקציפים חלבון ביצה עד לקבלת קצף.
מוסיפים אגוזי פקאן ומערבבים עד שהם מצופים היטב.
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מעל אגוזי פקאן וזורקים לציפוי.
מורחים בשכבה אחת על נייר אפייה לא משומן.
אופים ב-300 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב מדי פעם. מצננים על נייר שעווה.