אגוזים מתוקים
אגוזי מלך מתוקים יכולים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1074 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 103 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם שמן בוטנים, מים; בתוספת 6 כפות, חצאי אגוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום, & רוטב צ' ילי מתוק, דלעת מתוקה עם אגוזים, ו אגוזים מתובלים ומתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 5 כוסות מים בסיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים. לאפשר למים לחזור לרתיחה ומרתיחים במשך 3 דקות. לכבות את החום ולהפעיל מים קרים לתוך הסיר.
מסננים את האגוזים ביסודיות במסננת. להחזיר את האגוזים לסיר, להוסיף 5 כוסות מים, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. אפשר את האגוזים לרתיחה במשך 5 דקות, ולאחר מכן לנקז שוב ולהגדיר את האגוזים בצד להתייבש.
השלב הבא דורש ווק שהוא לגמרי ללא נפט.
מניחים את 6 כפות מים בווק ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים להתמוסס עם מרית. מביאים לרתיחה ומערבבים כל הזמן במשך 2 דקות.
מוסיפים את האגוזים וממשיכים ומערבבים במשך כ 8 דקות, או עד האגוזים מצופים לחלוטין עם סירופ הסוכר והנוזל בווק התאדה. כאשר האגוזים מזוגגים בסירופ, הקפידו לווסת את החום כך שגם האגוזים וגם הזיגוג לא ישרפו.
כבה את החימום. באמצעות מסננת סינית, להסיר את האגוזים ולהניח בצד על צלחת. לשטוף את הווק ואת המרית עם מים חמים מאוד כדי להסיר את שאריות הסוכר להתייבש ביסודיות.
מניחים את שמן הבוטנים בווק, ולחמם אותו 375ºF על מדחום עמוק טיגון.
מניחים את האגוזים על המסננת ולהוריד אותם לתוך השמן החם. מטגנים את האגוזים, ערבוב עם המרית, במשך כ 5 דקות, או עד שהם הופכים חום ענבר זהוב. כבה את החימום. לגרוף את האגוזים מן השמן עם מסננת ולאפשר לנקז בקצרה.
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה ולתת מגניב לחלוטין. לאחר 2 דקות, לשחרר את האגוזים כך שהם לא מקל אחד על השני.
מגישים את האגוזים המקוררים או להעביר אותם מיכל אטום ולאחסן כפי שהורה במבוא.
מאת מאסטרינג את אמנות הבישול הסיני על ידי איילין יין-פיי Lo. טקסט זכויות יוצרים © 2009 על ידי איילין יין-פיי Lo; תמונות זכויות יוצרים © 2009 על ידי סוזי Cushner. Published by Chronicle Books LLC.