אגס ג'ינג'ר קראמבל
אגס ג'ינג'ר קראמבל הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן canolan, יוגורט וניל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קרמבל ג'ינג'ר-אגס, אגס וג'ינג'ר מגובש להתפורר, ו וניל-ג'ינג'ר-אגס קראמבל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שלב את החומרים בקערה בינונית ולעבוד יחד עם מזלג או עם קצות האצבעות שלך עד החומרים הם רטובים.
מערבבים את פרוסות האגסים, מיץ לימון וג ' ינג ' ר בקערה גדולה.
מוסיפים את הסוכר והקמח וזורקים כדי להתמזג.
רססו צלחת אפייה בגודל 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
להעביר את תערובת האגס לצלחת.
מפזרים את הציפוי על האגסים.
אופים להתפורר עד האגסים רכים והציפוי הוא חום זהוב, כ 40 דקות.
בואו מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם כף גלידה,אם תרצה.