אגס וסנדלר חמוציות עם רוטב רפרפת הדר
אנשים רבים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו רוטב רפרפת פירות הדר, ארטיק, קרם כבד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו רוטב רפרפת פירות הדר, קובלר אוכמניות אגס, ו סנדלר אוכמניות-אגס זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בשליש התחתון. צלחת אפיית חמאה.
מערבבים יחד אגסים, חמוציות, סוכר, גרידת תפוזים, ברנדי ואולספייס בקערה גדולה.
העברת מילוי לתבנית אפייה נקודה עם חמאה.
מכסים צלחת בחוזקה בנייר כסף ואופים 20 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד פרץ חמוציות ואגסים הם רק במכרז, 15 עד 20 דקות יותר.
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה, ולאחר מכן מוסיפים 3/4 כוס בתוספת 3 כפות קרם ומערבבים רק עד הבצק טפסים. לאסוף בצק לכדור ולהעביר למשטח מקומח קלות (הבצק ירגיש צפוף וכבד; אל תדאג.)
ללוש בצק בעדינות 6 פעמים, ואז לטפוח לתוך סיבוב 8 אינץ '(בערך 1/3 אינץ').
לגזור סיבובים רבים ככל האפשר עם חותך מקומח קלות, העברת גיליון נייר שעווה. לאסוף שאריות ולטפטף החוצה פעם נוספת, ואז לחתוך יותר סיבובים. (יהיה לך על 16).
בזהירות אבל במהירות, פירות חמים העליון עם ביסקוויטים, הסדרת שכבה 1.
מברשת ביסקוויטים עם הנותרים כף קרם ומפזרים סוכר.
המשך לאפות סנדלר עד ביסקוויטים נפוחים וזהב, 15 עד 20 דקות. מגניב 15 דקות לפני ההגשה העליון עם רוטב רפרפת הדר חדור.
* סנדלר יכול להתבצע 3 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. לחמם בתנור 177°, 20 עד 30 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS