אגס, רוקפור, וגלט בצל מקורמל
צריך מנה צמחונית בצד? אגס, רוקפור, וקרמלית בצל גאלט יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, חמאה, גבינת רוקפור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: בצל קרמל, אגוז, ועוגות רוקפור, דלעת סקווש וגלט בצל מקורמל, ו דלעת סקווש וגלט בצל מקורמל.
הוראות
מבשלים בצל בחמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה, 30 עד 35 דקות או עד בצל הוא קרמל, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במלח ופלפל; להפריש.
פתח piecrust ולהתגלגל לתוך מעגל 14" על משטח מקומח קלות.
העברת גיליון אפייה מצופה נייר קלף.
שלב פרוסות אגס וקמח; לזרוק בעדינות למעיל.
מורחים שלושה רבעים של בצל על piecrust, משאיר גבול 4 " סביב הקצוות. מסדרים פרוסות אגס מעל בצל; למעלה עם בצל שנותר, פקאנים, וגבינה. מקפלים מעל 4 " גבולות הבצק, לחיצה בעדינות כדי לאטום.
אופים ב 425 במשך 24 עד 25 דקות או עד הזהב, מיגון עם רדיד אלומיניום, במידת הצורך, כדי למנוע השחמה מוגזמת. מגניב על תבנית אפייה על מתלה חוט 5 דקות.
מגישים חם, או מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה חוט.