אגס שלוק, מקדמיה, וסלט תרד עם גבינת עיזים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם עלי תרד תינוק, מלח ופלפל, אגוזי מקדמיה צלויים בדבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו אגס עלומה ומתאבן גבינת עיזים, אגס, גבינת עיזים וסלט תרד עם רוטב מייפל בייקון חם, ו אגס עלומה וסלט גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
עם כפית מחוררת, להרים אגסים מ ציד בלתי חוקי נוזלי; מילואים נוזלי. פרוס אגסים לאורך או לחתוך אותם לגושים 1/2 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב אגסים עם תרד ואגוזי מקדמיה. להתפורר גס מחצית הגבינה על סלט.
בקערה קטנה, להקציף יחד שמן זית, חומץ אורז, 3 כפות שמורות אגס ציד נוזלי (לשמור הנותרים לשימוש אחר; ראה הערות), חרדל, דבש, טימין.
יוצקים על סלט ומערבבים בעדינות את המעיל, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מפזרים זרעי רימון ומתפוררים גבינה שנותרה על סלט.
אגסים עלומים: במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני, לשלב 1 בקבוק (750 מ " ל.) יין אדום יבש, סוכר 3/4 כוס, רצועה דקה 1 (3 ב. על ידי 1/2 ב.) קליפת לימון (חלק צהוב בלבד), 2 אניס כוכב (או 1 כפית זרעי אניס ו 1 מקל קינמון, 3 ב.), ו-1 וניל שעועית (6 ב.), split lengthwise. להביא לרתיחה.
בינתיים, לקלף 3 אגסים anjou בשלים המשרד (1 1/2 lb. סה " כ), לחתוך לחצי לאורכו, וליבה.
מניחים אגסים בתערובת יין. כיסוי ומבשלים, פונה מדי פעם, עד אגסים בקושי מכרז כאשר פירסינג, על 15 דקות.
הסר מהחום ולתת אגסים להתקרר בנוזל, מפנה מדי פעם, לפחות 30 דקות, או לכסות ולהתקרר עד 3 ימים.