אגס שרלוטס עם קמומיל קרם אנגלה
אגס Charlottes עם קמומיל קרם Anglaise נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת מתוקה, קמומיל קרם אנגלייז, רום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. וזה לא כזה אדיר. נסו אגס Charlottes עם קמומיל קרם Anglaise, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו קרם אנגלייז (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1/2 כוס מים וסוכר לרתיחה בסיר קטן כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
בינתיים, לחמם דבש במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
להוסיף אגסים; sauté רק עד מכרז, על 2 דקות. מגניב.
מחממים תנור ל 177°. חמאה שמונה 1 1/4 כוס פודינג, ואז מפזרים סוכר.
מניחים כוסות על תבנית אפייה.
מניחים 8 פרוסות לחם על משטח העבודה.
חותכים 1 עגול מכל פרוסה כדי להתאים תחתיות כוס. תחתיות כוס קו עם סיבובי לחם.
חותכים מספיק פרוסות לחם שנותרו לרצועות רחבות מספיק כדי קו הצדדים כוס; צדדי כוס קו לחלוטין עם רצועות, חיתוך כדי להתאים.
חותכים מספיק לחם שנותר לקוביות 1/2 אינץ ' למדוד 4 כוסות.
קרם, סוכר, ביצים, רום ווניל בקערה גדולה להתמזג היטב.
מוסיפים 4 כוסות קוביות לחם ותערובת פירות; מערבבים כדי להתמזג. לחלק בין כוסות מוכנות.
אופים charlottes עד המרכז הוא נפוח ולהגדיר, על 55 דקות. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. חם ב 350°f תנור במשך 7 דקות.) Run knife around sides of charlottes. הפוך על גבי צלחות. כף קרם אנגלייז מעל charlottes חם.