אגסים אפויים עם גלידה
אגסים אפויים עם גלידה עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, גלידת ונילן, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: מרנג אפוי מגש עם אגסים, שמנת, אגוזי לוז קלויים ורוטב שוקולד, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו.
הוראות
מקלפים את האגסים עם מקלף ירקות.
חותכים אותם halflengthwise, עוזב את הגבעולים על שני החצאים במידת האפשר, ולהסיר ליבות עם baller מלון קטן.
מקום במחבת 8x8-inchbaking, לקצץ בצד למטה.
מערבבים את מיץ הלימון, מיץ תפוחים, מים וסוכר חום; לשפוך על האגסים. הגדר את המחבת על חום בינוני ולהביא אתjuices לרתיחה. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
אופים עבור 40minutes (basting לאחר 15 דקות), או עד האגסים הם רכרוכאשר נבדק עם קיסם.
צנן את האגסים לילה במקרר, מכוסה בסירופ לבישול.
מגישים בארבע קערות קינוח קטנות שיתאימו, צדודית, עם כף קטנה של גלידה במרכז כל אחד. כפית של הסירופ לתוך כל קערה.