אגסים חרוטים עם שרבט פטל
אגסים חרוטים עם שרבט פטל הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 542 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם זינפנדל, מיץ תפוחים, נסו לבנות ארוחה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: אגסי פטל עלומים, אגסים חרוטים ברוטב פטל, ו אגסים עלומים עם מתכון רוטב פטל.
הוראות
קלף ואגסי ליבה; חותכים לשניים לאורכם ומברישים עם 2 כפיות מיץ לימון.
שלב יין ו -3 המרכיבים הבאים בסיר גדול; מביאים לרתיחה.
מוסיפים אגסים; מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות או עד שהם רכים, הופכים פעם אחת.
מעבירים אגסים ונוזל ציד לקערה; מכסים ומצננים היטב.
מזלפים חצי שוקולד מומס באופן שווה על 6 צלחות קינוח.
מעבירים אגסים לצלחות, בעזרת כף מחוררת. מחק נוזל ציד. למעלה כל אגס עם 1/4 כוס שרבט.
מטפטפים את השוקולד שנותר באופן שווה על שרבט. אם רוצים, מקשטים בפטל טרי וענפי נענע.