אגסים מטוגנים עם זיגוג סויה-ג'ינג'ר
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אגסים מטוגנים עם זיגוג סויה-ג'ינג'ר יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך רוטב סויה, פלפל קאיין, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בקר מטוגן עם אגסים וג'ינג'ר טרי, עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, ו אגסים בוסק קלויים עם זיגוג רימון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט 10 אינץ ' מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מוסיפים את רוטב הסויה, ג ' ינג ' ר, סוכר ופלפל קאיין. מערבבים עד הסוכר נמס ואת החומרים משולבים היטב ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים את האגסים, לחתוך את הצד למטה, ומבשלים, צוף לעתים קרובות, עד האגסים רכים כאשר פירסינג עם סכין, על 8 עד 10 דקות.
מעבירים את האגסים למנה בטוחה למיקרוגל.
להביא את הנוזל במחבת בחזרה לרתיחה איטית ולהוסיף את החומץ. מבשלים את הרוטב עד שהוא סמיך וסירופ, על 3 דקות.
יוצקים את הרוטב על האגסים ומגישים מיד או להפריש עד מוכן לשרת. במידת הצורך, לחמם במיקרוגל רק לפני ההגשה.