אגסים ממולאים אפויים
אגסים ממולאים אפויים דורשים כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 309 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. זה עובד היטב כתוספת. גשו לסופר וקנו אגסים, חמאה, קליפת לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35% , וזה לא כל כך אדיר. קינוח שאין לו בעיה: אגסים אפויים עם קראמבל שיבולת שועל , אגסים אפויים בג'ינג'ר , ואגסים תפוחים וצ'אטני תמרים/קומפוט דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ליבו אגסים וקלף 1 אינץ 'למטה מלמעלה על כל אחד.
מברישים חלק קלוף בחלק ממיץ הלימון.
מניחים בתוך 1-Qt משומן. צלחת אפייה.
מערבבים בקערה את אגוזי המלך, הצימוקים, הסירופ, הסוכר החום, קליפת הלימון, הקינמון ומיץ הלימון הנותר. כפית לתוך אגסים. מנקד בחמאה.
יוצקים מיץ תפוחים סביב אגסים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-40 דקות או עד שהאגסים רכים, מבסוטים מספר פעמים.