אגסים מתובלים עם תפוזים ורוטב קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגסים מתובלים עם תפוזים ורוטב קרמל. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך כתום עבה, טחון ras-אל-hanout, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגסים עם רוטב קרמל מתובל, אגסים עלומים עם רוטב קרמל מתובל, ו עוגת שוקולד ללא קמח מצופה בייגלה עם אגסים מתובלים ברוטב קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מלון baller והחל מלמטה, הליבה כל אגס.
לחתוך דק לחתוך את החלק התחתון של כל אגס כדי להפוך את הרמה.
מערבבים סוכר ומים 1/4 כוס בסיר גדול כבד על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבלת מדי פעם, על 5 דקות.
הסר מחבת מחום; להקציף בחמאה, ואז 2 כפות מים.
לעמוד אגסים ברוטב קרמל בסיר.
מפזרים קינמון נגמר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות. לחשוף; מפזרים ras-אל-hanout. מכסים וממשיכים לבשל עד האגסים הם מכרז, מדי פעם כפותרוטב קרמל על אגסים ומחבת רועד כך אגסים לא מקל, על 15 דקות. מסדרים פרוסות תפוז סביב אגסים; רוטב קרמל כפית מעל. מכסים ומבשלים עד פרוסות תפוז לרכך, על 5 דקות.
מניחים פרוסות תפוז על צלחות. לעמוד אגסים על גבי פרוסות תפוז. רוטב קרמל כפית מעל ומפזרים שקדים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* תערובת תבלין מרוקאית זמינה בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים במזרח התיכון, ובדואר מבית התבלינים (312-274-0378; thespicehouse.com).