קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגסים מתובלים עם תפוזים ורוטב קרמל

אגסים מתובלים עם תפוזים ורוטב קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגסים מתובלים עם תפוזים ורוטב קרמל. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך כתום עבה, טחון ras-אל-hanout, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגסים עם רוטב קרמל מתובל, אגסים עלומים עם רוטב קרמל מתובל, ו עוגת שוקולד ללא קמח מצופה בייגלה עם אגסים מתובלים ברוטב קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מלון baller והחל מלמטה, הליבה כל אגס.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
2
לחתוך דק לחתוך את החלק התחתון של כל אגס כדי להפוך את הרמה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
מערבבים סוכר ומים 1/4 כוס בסיר גדול כבד על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבלת מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר מחבת מחום; להקציף בחמאה, ואז 2 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
לעמוד אגסים ברוטב קרמל בסיר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מפזרים קינמון נגמר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות. לחשוף; מפזרים ras-אל-hanout. מכסים וממשיכים לבשל עד האגסים הם מכרז, מדי פעם כפותרוטב קרמל על אגסים ומחבת רועד כך אגסים לא מקל, על 15 דקות. מסדרים פרוסות תפוז סביב אגסים; רוטב קרמל כפית מעל. מכסים ומבשלים עד פרוסות תפוז לרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
Ras El HanoutRas El Hanout
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מניחים פרוסות תפוז על צלחות. לעמוד אגסים על גבי פרוסות תפוז. רוטב קרמל כפית מעל ומפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
9
* תערובת תבלין מרוקאית זמינה בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים במזרח התיכון, ובדואר מבית התבלינים (312-274-0378; thespicehouse.com).
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות