אגסים עלומים עם יין מתוק וקונפטי פירות
אגסים עלומים עם יין מתוק וקונפטי פירות נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבל אגסים אנג'ו, מקל קינמון, קיווי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגסים עלומים עם יין מתוק וקונפטי פירות, אגסים עלומים עם יין מתוק וקונפטי פירות, ו יין אדום אגסים עלומים.
הוראות
באמצעות מלון baller, להסיר הליבה מהחלק התחתון של אגסים.
מערבבים יין, צוף אגס ומקל קינמון בסיר גדול. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא לרתיחה.
הוסף אגסים (נוזל צריך לכסות אגסים באמצע הדרך). להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל עד אגסים הם במכרז, על 10 דקות, מפנה אגסים באמצע.
להעביר אגסים ובישול נוזלי לקערה גדולה. מגניב לגמרי.
ניקוז ציד בלתי חוקי נוזלי בחזרה לסיר.
מערבבים 2 כפות נוזלי עם arrowroot בקערה קטנה; לחזור לסיר. מרתיחים עד הרוטב מתעבה והוא מצטמצם 2 כוסות, ערבוב מדי פעם, על 12 דקות. רוטב מגניב לטמפרטורת החדר. (אגסים ורוטב יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
רוטב כפית ל-6 קערות רדודות.
מניחים אגסים על גבי רוטב.
מפזרים קיווי, מלון ותותים סביב אגסים.
למנה: קלוריות, 166; סה " כ שומן, 0; שומן רווי, 0; כולסטרול,