אגסים קלויים בכיריים עם דולצ'ה דה לצ' ה
אגסים קלויים בכיריים עם דולצ'ה דה לצ' ה היא תוספת שמגישה 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 386 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חלב, מלח, שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אגסים מקורמלים עם גלידת דולצ'ה דה לצ' ה, עוגת וופל דולצ'ה דה לצ' ה רוסית וסיר מיידי דולצ'ה דה לצ' ה, ו מילקשייק דולצ'ה דה לצ' ה (מלטאדה דה ארקיפה או דולצ'ה דה לצ' ה).
הוראות
ציוד מיוחד: מחבת ברזל יצוק גדולה מספיק כדי להכיל 8 חצאי אגסים
במחבת ברזל יצוק גדולה מספיק כדי להחזיק את חצאי האגסים, מוסיפים את החמאה והמולסה ומתחילים" להמיס " אותה על אש נמוכה. בינתיים שמים את האגסים על משטח ישר, מקלפים וחצי אותם לאורכם. השתמש בכף קטנה כדי לגרוף את החלק המרכזי של כל חצי המכיל את הזרעים והבשר הקשוח והסיבי.
מפזרים את האגסים במיץ לימון.
כשהחמאה והמולסה נמסים, מוסיפים את האגסים ומבשלים 2 דקות ואז הופכים.
מוסיפים לתבנית כ -1 כוס סיידר ומאפשרים לאגסים להתבשל עד שהם מתחילים להיות רכים, 10 עד 15 דקות.
הוסף עוד סיידר לפי הצורך כדי למנוע את שריפתם. זמני הבישול ישתנו במקצת בהתאם לגודל האגסים ובשלותם. אגסים קטנים יותר או בשלים יותר יתבשלו מהר יותר.
מוסיפים את הסוכר והחלב לסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מקציפים כדי להמיס את הסוכר ולאחר מכן מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת צמצמה על ידי לפחות חצי, על 1 שעה. התערובת צריכה להיות עבה מעט קרמל בצבע.
כף מעט מהדולצ 'ה דה לצ' ה על כל צלחת ומעליו את האגסים.
מפזרים מלח ומקשטים בשוקולד מגורר.
בסיר בינוני עם תחתית כבדה מוסיפים את החלב והסוכר. מערבבים היטב לתערובת.
מניחים את המחבת על אש בינונית ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות תוך ערבוב מדי פעם. החלב והסוכר יהפכו ל" דקים "ואז בסופו של דבר "יבשלו' שוב יחד ויהפכו לצבע חום בהיר. ממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מזהיב. כל התהליך הזה לוקח בערך 25 עד 35 דקות.
מעבירים לקערה או לצנצנת להתקררות.