אגסים קלויים ברוטב קרמל
אגסים קלויים עם רוטב קרמל דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, פיסטוקים, אגסים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 19%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אגסים קלויים ברוטב קרמל, אגסים צלויים במלח עם רוטב קרמל, ו עוגת סתיו עם תפוחים קלויים, אגסים, ורוטב דלעת-קרמל.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחמם תנור ל 400 מעלות.
מניחים חמאה במחבת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את האגסים בשכבה אחת: להגדיר בתנור החימום עד שהוא נמס.
מפזרים סוכר על חמאה מומסת, ואז מניחים אגסים, בצד חתוך למטה, על גבי.
אופים עד מכרז, כ -30 דקות.
הסר מחבת מהתנור, להפוך אגסים מעל ו baste עם רוטב פאן. חזור לתנור; אופים עד זהוב ומבריק, כ -10 דקות יותר.
מעבירים אגסים לצלחות קינוח או קערות. מעל כל אחד עם מנה של שמנת חמוצה, רסס עם רוטב קרמל, מפזרים אגוזים ומגישים.