קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

אגסים שלוקים בתה עם פניני טפיוקה וסצומות

אגסים שלוקים בתה עם פניני טפיוקה וסצומות
אגסים עלומים עם טפיוקה פנינים Satsumas נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 243 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, מקלות קינמון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו תירס מתוק ופודינג פניני טפיוקה, פניני טפיוקה עם קוקוס מתוק וקנטילופה, ו פניני טפיוקה עם קוקוס ומלון מתוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים מים לרתיחה נמרצת בסיר כבד גדול, ואז מוסיפים פניני טפיוקה וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך בעדינות לרתיחה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד פניני טפיוקה הם כמעט שקופים, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר מן החום ומערבבים תערובת, ואז לתת לעמוד, מכוסה, עד הנוזל הוא עבה פנינים שקופים, כ 45 דקות.
3
מסננים במסננת ולשטוף עם מים קרים, ואז לנקז היטב ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
חותכים סיבוב של נייר קלף מעט גדול יותר מאשר החלק הפנימי של סיר כבד 4-5 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
פיל 2 (3 על ידי 1 אינץ') רצועות גרידה מ 1 satsuma עם מקלף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
הסר כל דורית לבנה עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
להביא מים, סוכר, דבש, קינמון, חזה, וכוכב אניס לרתיחה בסיר 4-5 ליטר על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
הסר מהחום.
6
להוסיף שקית תה ותלול, שק טבילה כמה פעמים, 3 דקות. לסחוט שקית ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
7
בינתיים, לקלף אגסים, ואז רבע לאורכו וליבה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
להחזיר את הנוזל לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להוסיף אגסים בשכבה 1 לכסות את פני השטח ישירות עם סיבוב של קלף, מתקפל בצד נגד צד של סיר לאטום את פני השטח לחלוטין. לחזור לרתיחה, ואז לבשל אגסים על מבשלים חשוף, מפנה מדי פעם, עד רק רך כאשר פירסינג בסכין חדה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
הסר מהחום ולתת אגסים תלולים בנוזל, עדיין מכוסה, מפנה מדי פעם, עד מקורר לחלוטין, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
בזהירות להעביר אגסים עם כפית מחוררת לצלחת רדודה, ולאחר מכן מסננים נוזל דרך מסננת נייר מצופה מסננת לתוך כוס מדידה. להשליך מוצקים, הזמנת כוכב אניס ומקלות קינמון לקישוט אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
יוצקים 1 כוס נוזל ציד בלתי חוקי מעל טפיוקה, ואז לשפוך נוזל שנותר על אגסים.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1
חותכים את הקליפה, כולל כל הדגש הלבן, מן satsumas עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
חותכים קטעים חופשיים ממברנות, לתת להם ליפול לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מגישים אגסים עם פניני טפיוקה וציד כפית נוזלית סביבם. למעלה עם satsumas.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1
* אגסים יכול להיות עלומה 2 ימים קדימה ומקורר נוזלי, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* פניני טפיוקה ניתן לבשל ולנקז 1 יום קדימה, ולאחר מכן המשיך 1 כוס-ציד אגס נוזלי במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* מקטעי Satsuma ניתן לחתוך 3 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ