אגרולים של אמא עם רוטב חמוץ מתוק
אגרולים של אמא עם רוטב חמוץ מתוק יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 476 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, רוטב, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אגרול כרובית עם רוטב חמוץ-מתוק, רוטב חמוץ מתוק (לטבילה אגרול ועוד), ו אגרולים עוף מתובל עם רוטב חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב חמוץ מתוק, ב 1-סיר ליטר, מערבבים סוכר, קטשופ, 2/3 כוס מים, 1 רוטב סויה כף והמלח. לבשל 5 דקות. מערבבים בחומץ.
בקערה קטנה, מערבבים קורנפלור ו 1/3 כוס מים קרים.
מוסיפים לרוטב; מבשלים עד מעובה.
כדי להפוך את אגרול, במחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר טחון, בצל ובצל ירוק עד בשר מבושל היטב.
מוסיפים רוטב סויה על ידי לשפוך סביב החלק העליון של תערובת על 2 פעמים. טעם ולבדוק מליחות; אתה תמיד יכול להוסיף יותר. מבשלים עד מחומם היטב.
בעוד תערובת כרוב בישול, מקום קליפות ביצה רול על משטח עבודה גדול. כפית 1 המגישה כפית-גודל של תערובת בשר על מרכז כל עור. עבור כל אגרול, להעלות את הפינה התחתונה; לקפל פינות בצד להתגלגל. להפיל בפינה העליונה; רטוב עם כמות קטנה של מים כדי מקל.
במחבת קטנה, שמן חום. כאשר השמן חם, מטגנים אגרולים עד פריך. לנער את עודף שמן.