אדום שטן חמוציות
אדום שטן חמוציות דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 88 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . אם יש לכם רוטב אדובו, פלפל צ'יפוטלה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אדום שטן חמוציות, בצל אדום כבוש, ו רול עוגת קטיפה אדומה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול, מוסיפים את השמן ומוסיפים את השאלוט ואת הפלפל הסראנו מעל חום בינוני גבוה במשך 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את מיץ התפוזים בדם, סירופ אגבה, חמוציות, צ ' יפוטלה, אדובו, קינמון ומלח. להפחית את החום ומבשלים עד התערובת עבה, 20 עד 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
להפריש להתעבות, הודות הפקטין ב חמוציות.
טיפ של גיא: אם זמין, לנסות לרכוש 1 תפוז דם טרי ולהוסיף את זה חמוציות. קטע, להוסיף את הבשר הכתום לסיר, ולסחוט כל מיצים שנותרו מן קרום הדם הכתום.
הערה של קוק: כדי קטע תפוז, להסיר את החלק העליון והתחתון מהכתום מעל קערה קטנה (כדי לתפוס את המיצים). לקלף את התפוז עם סכין חדה קטנה, להסיר בזהירות את כל המעשר. בזהירות לחתוך בין הקטעים, למטה בכל צד, ולאפשר ליפול לתוך הקערה כפי שאתה ממשיך.