אדר אגוז Bûche de Noël
Maple Walnut Bûche de Noël עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח עוגה, קינמון, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגוז מייפל Bûche de Noël, Bûche de Noël, ו Buche De Noel (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה אמצעית מחממים תנור ל 350°f. חמאה 15 על 10 על 10 על 1 אינץ תבנית אפייה ותחתית שורה עם נייר שעווה או קלף. חמאה נייר ואבק עם קמח, לדפוק את עודף.
אגוזי מלך דופק, קמח, מלח, קינמון, ו 2 כפות סוכר במעבד מזון עד אגוזים קצוצים דק.
היכו יחד חלמונים, ויסקי, וניל, ו 1/3 כוס סוכר בקערה גדולה עם מערבל חשמלי במהירות גבוהה עד עבה וחיוור ויוצר סרט שלוקח 2 שניות להתמוסס כאשר מקצף מורמים, 5 עד 8 דקות במערבל עומד או 8 עד 12 דקות עם כף יד. מקפלים בתערובת אגוז ב 4 קבוצות.
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
הוסף הנותרים 2 כפות סוכר 1/2 כף בכל פעם, מכות, ולהמשיך להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות.
מקפלים רבע אחד של לבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מערבבים 1/2 גביע הבלילה לתוך חמאה בקערה קטנה עד בשילוב, ואז לקפל תערובת חמאה לתוך הבלילה בעדינות אבל ביסודיות.
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית אפייה וראפ פעם אחת על הדלפק כדי לעזור לחסל בועות אוויר.
אופים עוגה עד המשרד למגע, זהב חיוור, ומתחיל להתרחק הצדדים של פאן, 12 עד 16 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 15 דקות, ואז לשחרר צדדים עם סכין. שים גיליון של רדיד על עוגה הפוך מתלה על נייר, ואז להעיף עוגה על מתלה ולהסיר נייר שעווה. מגניב לגמרי.
שקופית עוגה (על נייר כסף) את המדף.
מורחים 1 1/4 כוסות חמאה שווה על העוגה ומפזרים שברירי קצוצים. שימוש בנייר כסף כסיוע, להפשיל עוגה, בסגנון ג ' לי רול, מתחיל עם סוף קצר. בזהירות להעביר עוגה עם מרית מתכת ארוכה לצלחת ולהסיר לסכל.
עוגת פרוסט עם כ 1 1/2 כוסות חמאה, ואז להירגע עוגה עד ציפוי הוא מוצק, כ 30 דקות. (אם אתה מתכנן לסיים הרכבת עוגה בתוך שעה 1, לשמור על הנותרים 1/4 כוס חמאה בטמפרטורת החדר. אם לא, צ ' יל הנותרים קרם חמאה, מכוסה.)
חותכים פרוסה דקה מקצה אחד של יומן (כדי להפוך סוף אפילו), ולאחר מכן, החל על 1/2 אינץ ' מקצה לחתוך, לחתוך חתיכה אלכסונית מאותו קצה של עוגה. סדר חתיכת בצד של העוגה כדי לדמות ענף לחתוך, באמצעות קצת קרם חמאה שנותר חתיכת דבק כדי" יומן " לכסות את התפר. מסדרים שברי אגוז פריכים דקורטיביים על עוגה.
עוגה חלבית (לא חתוך וללא שברירי) יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. Chill הנותרים חמאה, מכוסה, ואז להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש. אם קרם חמאה נראה גבשושי, לנצח עם מיקסר חשמלי עד חלקה.